Aanmelden

Aanmelden
U kunt zich op verschillende manieren aanmelden:

Nadat u de voicemail heeft ingesproken, of wij uw e-mail of het ingevulde contactformulier hebben ontvangen, nemen we binnen 1-2 werkdagen contact met u op.
Om voor vergoeding van de behandeling door uw ziektekosten verzekeraar in aanmerking te komen, dient u over een geldige verwijsbrief van uw huisarts te beschikken.

Keuze voor een zorgverlener
U kunt uw voorkeur aangeven voor een van de behandelaars, maar we denken daarin ook graag met u mee. Als wij contact met u opnemen, kunnen we u adviseren over passende hulp. Onder het kopje "zorgverleners" vindt u de namen van de zorgverleners en kunt u doorklikken naar hun eigen pagina op deze site.

Hoe gaat het verder?
De zorgverlener nodigt u uit voor een intakegesprek. Dit eerste gesprek is tevens een kennismaking, waarin de zorgverlener met u nagaat wat er speelt en wat uw verwachtingen zijn. Bij voldoende ‘klik’ en vertrouwen kan de behandeling worden gestart. Komt u samen tot de conclusie dat u toch niet op de juiste plek zit, dan overlegt de zorgverlener met u over alternatieven.

Als wij u niet verder kunnen helpen
Als onze praktijk u geen passende hulp kan bieden, kunnen we met u meedenken over andere mogelijkheden. Desgewenst bieden we overbruggende ondersteuning totdat u de juiste hulp heeft gevonden.

 

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Ga direct naar het contactformulier of neem contact met ons op.