Peter Poleij - OpDoord

GZ-psycholoog

 

Mijn visie
In de professionele omgang met mensen vind ik de volgende waarden belangrijk om na te leven: veiligheid waarborgen, goed luisteren, gehoord en gezien worden, gelijkwaardigheid, mildheid, acceptatie, serieus nemen, de regie bij de ander laten maar ook tijdelijk overnemen als dat nodig is, effectiviteit.

Wat kan ik bieden
Ik richt mij met name op behandeling van angstklachten, posttraumatische stress, depressie, burn-out en ondersteuning bij re-integratie na burn-out bij volwassenen.
Behandeling vindt plaats door middel van het houden van persoonlijke gesprekken. Ook is het mogelijk om desgewenst een deel van de behandeling plaats te laten vinden via internet. Hierbij maak ik gebruik van de programma’s van Therapieland.
Ik werk volgens de richtlijnen in de geestelijke gezondheidszorg en de daarbij behorende zorgpaden. Ik maak daarbij gebruik van effectief gebleken methodieken, zoals bijv. EMDR bij posttraumatische stress.


Over mijzelf
Ik ben in 1980 als ontwikkelingspsycholoog afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Sinds 1999 ben ik GZ-psycholoog en heb ik in hetzelfde jaar de opleiding Video Interactie Begeleiding (VIB) afgerond. Daarna heb ik o.a. nog opleidingen gevolgd in diagnostiek en behandeling van chronische stress en burn-out en projectmanagement.
Ik ben meer dan 25 jaar werkzaam geweest in de onderwijsbegeleiding, waar ik o.a. ervaring heb opgedaan in onderzoek van en advisering bij leer-, ontwikkelings- en gedragsproblemen bij kinderen en jongeren (al dan niet met een verstandelijke beperking), het coachen van docenten in de omgang met gedragsproblemen, het geven van intervisie, behandelen van stress en burn-out, coachen bij re-integratie, het ontwerpen en het begeleiden van veranderingsprocessen. 
In 2012 ben ik mij met veel plezier toe gaan leggen op het geven van behandelingen, zoals hierboven genoemd.


Praktijkinformatie.
Voor informatie over wachttijden, openingstijden,  kwaliteit, contracten met zorgverzekeraars en tarieven bezoek dan mijn pagina met praktijkinformatie
 

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Ga direct naar het contactformulier of neem contact met ons op.